Sagot :
Réponse :
Preheat the oven to 210°
Prepare the garlic croutons: Grill the chicken then cut it into strips
Wash, spin the lettuce
Grate the parmesan into strips
Prepare the sauce: in the bowl of a blender, pour the egg yolk, the 2nd clove of crushed garlic, the lemon juice, the anchovies, the mustard. Mixer. Add the olive oil in a trickle until you get the consistency of cream. Add salt and pepper if needed
In a salad bowl, or soup plates, arrange the salad cut into wide strips at the bottom, the chicken, the warm croutons, the parmesan strips and serve with the sauce on the side
Traduction en Français
Préchauffer le four à 210°
Préparer les croûtons à l'ail: Faire griller le poulet puis le couper en lanières
Laver, essorer la salade
Râper le parmesan en lamelles
Préparer la sauce : dans le bol d’un blender, verser le jaune d'œuf, la 2è gousse d’ail écrasée, le jus de citron, les anchois, la moutarde. Mixer. Ajouter l’huile d’olive en filet jusqu’à obtenir la consistance d’une crème. Ajouter sel et poivre si besoin
Dans un saladier, ou des assiettes creuses, disposer la salade coupée en larges lanières au fond, le poulet, les croûtons tièdes, les lamelles de parmesan et servir avec la sauce à part*
Bonne soirée