Sagot :
Réponse :
Tout d’abord il faut choisir une soupe donc je te propose la soupe aux pistou:
I chose to present the pistous soup. It is a soup I love and it is eaten rather in summer.
In this soup, there are plenty of ingredients like potatoes, onions, white beans, carrots, and if you want, pasta
(apres ici c’est la partie à l’impératif je ne connais pas dsl )
This soup should be simmered for 1 hour.
Apres il faut que tu trouves des images de cette soupe et bien sur ce que je t´ai ecrit, ce n’est qu’un début .
Réponse : voila c'est tout se que j'ai trouver j'espert que sa va te plaire
First peel and cut the vegetables into large cubes, rinse and slice the leek.
Place the butter, leek and onion in the bowl of your Companion and brown them with the mixing knife at 90° speed for 4 minutes.
Add the other vegetables and the celery stalk. Cover with water, crumble the stock cube and start cooking with the blender knife on speed 2 at 100° for 30 minutes.
Blend with the ultrablade knife on speed 1 to 12 for 30 seconds, adding the cream, then serve hot.